0

tandfonline.com – Journal for the Study of Education and Development: same journal, new title for a global science (Journal for the Study of Education and Development: nuevo título de Infancia y Aprendizaje para una ciencia global)

tandfonline.com har udgivet en rapport under søgningen “Teacher Education Mathematics”:
Journal for the Study of Education and Development: same journal, new title for a global science (Journal for the Study of Education and Development: nuevo título de Infancia y Aprendizaje para una ciencia global)

Link til kilde

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er tidligere fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Leave a Reply

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments