0

Ucviden.dk – STEM-lærer kandidatuddannelse: Lærernes stemme: Kortlægning af læreres og lærerstuderendes behov for en STEM-lærer kandidatuddannelse med interviews

Ucviden.dk har udgivet:

Denne evalueringsrapport er en del af forundersøgelsen i projektet, der har til formål at udvikle og opstarte en STEM-lærer kandidatuddannelse rettet mod lærere i folkeskolen. Målet med denne evaluering er at bidrage til at afdække videreuddannelsesbehovet for naturfags- og matematiklærere ud fra et lærerperspektiv – i denne evaluering både lærere og lærerstuderende. Baseret på interviews præsenteres en landsdækkende kortlægning af læreres og lærestuderendes ønsker og behov til en kandidatuddannelse og deres visioner om potentielle karriereveje med en kandidatgrad.

Link til kilde

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som lektor hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er tidligere fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Leave a Reply

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments