0

Videnskab.dk –

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"

Vidste du, at hele 90 procent af dig ikke er menneskelig? Ny viden afslører, at menneskekroppen gemmer på på hemmeligheder som er helt ekstraordinær. Den kan nemlig skjule viden - selv fra andre mennesker. 

I forbindelse med DR’s dokumentarserie om ‘Kroppen’ bringer Videnskab en serie af artikler med fokus på kroppen. For selv om vi ikke kan undvære den, og tror vi kender alt til den, giver forskningen os nu en indsigt, som for altid vil forandre vores opfattelse af den unikke menneskekrop.

"

Læs mere på:
Videnskab.dk –

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved