0

Videnskab.dk – Basketspillere er for længe om at skyde

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"

Basketball-arenaer over hele USA runger af spænding og lyde fra skrigende basketstøvler mod halgulvet, taktfaste trommer fra tribunerne og brølende coaches på sidelinjen, når der i NBA for tiden spilles finaler. Over kurven hænger skuduret, som hastigt høvler tid af de 24 sekunder, et angreb må vare.

Det lægger pres på de ti spillere på banen, når den endelige vinder af NBA skal findes i løbet af de kommende uger.

Spillerne skal i løbet af få intense sekunder afgøre, om det er værd at skyde, eller om de skal sende bolden videre til en medspiller.

Inden de skyder, kan de"

Læs mere på:
Videnskab.dk – Basketspillere er for længe om at skyde

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved