0

Videnskab.dk – Bringes med økonomisk støtte fra Danmarks Tekniske Universitet DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation.   http://www.dtu.dk

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"

Dette sker f.eks., når du køber noget online, eller når du logger på en hjemmeside, hvor du har en brugerkonto. I mange browsere kan du genkende en sikret forbindelse ved en lille hængelås, der vises i browserens bund.

Når forbindelsen er sikret, så bliver al data krypteret. Dette betyder, at de er kodet, således at kun du og din kommunikationspartner (typisk webserveren) kan læse de beskeder, der sendes frem og tilbage.

Krypteringen er kun mulig, hvis du deler en hemmelighed med din partner, som ingen andre kender til.

I kryptologien - videnskaben, som beskæftiger sig med hemmelige"

Læs mere på:
Videnskab.dk –

Bringes med økonomisk støtte fra Danmarks Tekniske Universitet

DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation.  

http://www.dtu.dk

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved