0

Videnskab.dk – Bringes med økonomisk støtte fra Danmarks Tekniske Universitet DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation.   http://www.dtu.dk

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"

»Do you want to see the most beautiful thing I ever filmed?« spørger Ricky retorisk i filmen 'American Beauty'.

Næste klip viser, hvordan han og Jane sidder foran et lærred og i tavshed ser en hvid plastikpose, der hvirvler rundt, næsten danser, foran en rød mur.

De to fiktive turtelduer er nok ikke de eneste, der har undret sig over, hvad der får en plastikpose til at danse i vinden.

Fænomenet kaldes i videnskabens verden hvirvel-legeme-vekselvirkninger.

Ph.d.-studerende ved DTU Matematik Johan Rønby, og hans ph.d.-vejleder professor Hassan Aref, som begge er tilknyttet forskningscenteret Fluid DTU, har netop udgivet en artikel"

Læs mere på:
Videnskab.dk –

Bringes med økonomisk støtte fra Danmarks Tekniske Universitet

DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation.  

http://www.dtu.dk

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved