0

Videnskab.dk – Bringes med økonomisk støtte fra Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"

Dybt i kælderen på Mads Clausen Instituttet i Sønderborg knokler forskeren Jerome Jouffroy og hans studerende intensivt med et helt nyt forskningsområde: Cybersailing.

To mindre sejlbåde, en strandsejler, et par borde og en flok computere udgør kulissen for arbejdet mod verdens første løsning af et blandt sejlere aldrig løst problem: Ingen har endnu formået at lave en autopilot, der virker på et sejlskib uanset vind- og vejrforhold.

Uforudsigelig vind

På gigantiske tankskibe og kontinentkrydsende jetfly trykker kaptajnen/piloten blot på en knap, så styrer maskinen sig selv. Men et almindeligt sejlskib kræver igen og igen manuel styring, hvis"

Læs mere på:
Videnskab.dk –

Bringes med økonomisk støtte fra Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved