0

Videnskab.dk – Forskere nærmer sig opskriften på et hit

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"Videnskab.dk har til emneordet 'matematik' netop skrevet, at:
"

Forsøg med at knække hitkoderne har fået en lille gren inde for videnskaben, som kaldes for Hit Song Science. Her arbejder forskere med at få computere til at bedømme, hvorfor sange, som for eksempel ’Paradise’ af Coldplay bliver til et tophit, som den er lige for tiden.

Den bagvedliggende tanke er, at hvis du går dybt nok ind i folks musiksmag og mekanismerne bag listerne, så vil du opdage matematik.

Forskere opnår 60 procents sikkerhed

Tidligere forsøg har alligevel ikke kunnet forudsige sangenes kommercielle succes særlig meget bedre, end det alle kan forudsige selv ved hjælp af"

Læs mere på:
Videnskab.dk - Forskere nærmer sig opskriften på et hit"

Læs mere på:
Videnskab.dk – Forskere nærmer sig opskriften på et hit

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved