0

Videnskab.dk – Forskere sætter venskaber på matematisk formel

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"

Danske forskere har fundet ind til kernen i matematikken bag møder mellem mennesker – altså hvordan det ser ud på en matematisk formel, når du mødes med dine venner til en brunchaftale.

Opdagelsen kan forskere blandt andet bruge til at forbedre modeller over menneskers adfærd og dets betydning ved eksempelvis udbrud af epidemier eller ved byplanlægning.

»Vi kan for første gang i historien studere sociale netværk på stor skala og blive klogere på dem. Indtil nu har ingen rigtig kunne kommet helt ind til kernen i den matematiske forståelse af dem, men det kan vi nu, og det åbner op"

Læs mere på:
Videnskab.dk – Forskere sætter venskaber på matematisk formel

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved