0

Videnskab.dk – Matematikeren: Tænd julelys i dine øjne med matematisk kunst

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"

 

Jeg ville uden tøven anbefale, at man brugte juleferien på at læse bogen Matematiske Mysterier, redigeret af Hans Anton Salomonsen.

Uheldigvis er den blevet en smule forsinket og udkommer først i løbet af foråret fra Aarhus Universitetsforlag. Da jeg selv har bidraget til bogen, er det en lille smule trist, at forsinkelsen på den måde har berøvet mig muligheden for at forære bogen til gud og hvermand i julegave.

Når jeg nu skal anbefale noget, der allerede er udkommet, så må det blive G. H. Hardys "A Mathematicians Apology". Bogen er skrevet af matematikeren G. H. Hardy i 1940. I bogen beskriver Hardy, hvordan en matematiker"

Læs mere på:
Videnskab.dk – Matematikeren: Tænd julelys i dine øjne med matematisk kunst

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved