0

Videnskab.dk – Ubevidste signaler styrer dine samtaler

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"

Ofte er det, du siger til jobsamtalen, ved eksamensbordet eller på den første date med den skønne, ikke så vigtigt som måden, du siger tingene på. I stedet tæller alle de små ubevidste signaler langt mere.

Måske har du en tendens til at afbryde dine medmennesker. Måske har du for vane at komme med lange enetaler under møder eller virker uinteresseret i, hvad andre mennesker har at sige.

En amerikansk professor har udviklet en metode til at afsløre alle de bevidste og ubevidste signaler, som mennesker sender til hinanden i løbet af en samtale.

Signaler i komplekse mønstre

Med"

Læs mere på:
Videnskab.dk – Ubevidste signaler styrer dine samtaler

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved