0

Videnskab.dk – Verdenshistoriens mest effektive skraldemand

Videnskab.dk har til emneordet ‘matematik‘ netop skrevet, at:

"

Er du kørt sur i symplektisk geometri, variationsregning eller geodætiske kurver, kan den russiske matematikprofessor Anatoly Fomenko fra Moskvas Statsuniversitet helt sikkert hjælpe.

Han er forfatter til flere end et dusin lærebøger om kompliceret matematik, medlem af det russiske videnskabsakademi og vil i søvne kunne beregne den korteste afstand mellem to punkter i et ikke-euklidisk rum.

Men spørger du ham, hvornår Jesus blev født, eller om Den Trojanske Krig fandt sted før eller efter korstogene, er hans svar til gengæld helt ude i skoven. I hvert fald hvis du ikke er bekendt med Ny Kronologi - den kontrære"

Læs mere på:
Videnskab.dk – Verdenshistoriens mest effektive skraldemand

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Skriv et svar

  Subscribe  
Notificér ved