2

3 nye forslag til værktøjer til MIL-studiet

Jeg har tidligere skrevet en top 10 over værktøjer, som kunne være gode at anvende på MIL-studiet. Her vil jeg nu komme med en ‘Top 3’ med nye forslag.

 

1. CAPTI

Capti er en rigtig god tjeneste, som tilbyder oplæsning af tekst. Det betyder, at man kan hente pdf’er ind i programmet/appen og få det hele læst op. Det giver muligheder. Få fx læst en tekst op, mens du kører i bilen. Det er muligt at trække tekster ind fra fx Google-drev, Dropbox og mange flere steder. Appen er som udgangspunkt gratis, men tilbyder også, at man tilkøber flere og bedre stemmer.

Hjemmeside

www.captivoice.com

App Store / IOS

Capti Voice
Pris: Gratis+

Windows

Download.

2. LIGHTSHOT

Lightshot er et rigtig godt og gratis program til at tage skærmbilleder på både PC og Mac. Derudover så får man mulighed for at tegne, skrive og markere områder meget let. Skærmbilledet kan efterfølgende gemmes på computeren eller uploades til skyen.

Hjemmeside

app.prntscr.com

Mac

Lightshot Screenshot
Pris: Gratis

Windows

Download

 

3. Voice Recorder Pro

Voice Recorder Pro er en app, som giver mulighed for at optage, redigere og gemme lyd. Og den gør det godt. Det er nemt at klippe og kopiere i lyden. Det er nemt at dele og gemme lyden efterfølgende.

App Store / IOS

Voice Record Pro
Pris: Gratis+

 

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som lektor hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er tidligere fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Leave a Reply

2 Kommentarer
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Fonnesbech
Anne Fonnesbech
22. januar 2016 13:45

Tak 🙂