0

Eva.dk – Matematik – Evaluering af mundtlig gruppeprøve i matematik – folkeskolens prøver

Eva.dk har udgivet rapporten:
EVA undersøgerEvaluering af mundtlig gruppeprøve i matematik – folkeskolens prøver

Find vores udgivelser og få inspiration til, hvordan du som matematiklærer i folkeskolen kan tilrettelægge mundtlige gruppeprøver i matematik.

… 2014 tabelrapport evaluering af mundtlig gruppeprøve i matematik – folkeskolens prøver tabelrapport evaluering af mundtlig gruppeprøve i matematik – folkesko- lens prøver 2014 tabelrapport © 2014 … slutningen af juni 2013, efter folkeskolens afgangsprøve i matematik var afsluttet, udsendt til 79 beskikkede censorer. …
Læs mere

Link til kilde

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som lektor hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er tidligere fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Leave a Reply

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments