0

Eva.dk – Matematik – Erhvervsklasser i grundskolen giver skoletrætte elever lyst til erhvervsuddannelse

Eva.dk har udgivet rapporten:
NyhedErhvervsklasser i grundskolen giver skoletrætte elever lyst til erhvervsuddannelse

Mere skoleglæde og lyst til at starte på en erhvervsuddannelse. Det har skoletrætte elever i 8. og 9. klasse oplevet at få ud af at gå i de særlige eud 8/9-forløb, som tre kommuner i to år har kunnet tilbyde deres elever. Dog peges der også på, at forløbene ligger sent i skoleforløbet.

… undervisning undervises elevene kun i fire fag (dansk, matematik, engelsk og fysik/kemi) med en bedre … taget folkeskolens afgangsprøve, har bestået både dansk og matematik med mindst 02.  eud 8/9-elevernes … afgangsprøverne 2021 og 2022 ligger på 4,2 i dansk og 4,6 i matematik. landsgennemsnittet var 8 i dansk og 7,7 i …
Læs mere

Link til kilde

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som lektor hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er tidligere fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Leave a Reply

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments