0

Eva.dk – Matematik – Nyt projekt giver inspiration til mere praksisfaglighed i matematik og dansk

Eva.dk har udgivet rapporten:
ArtikelNyt projekt giver inspiration til mere praksisfaglighed i matematik og dansk

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) har sammen med Guldborgsund, Holbæk og Svendborg Kommuner fået støtte fra A.P. Møller Fonden til et projekt, der har til hensigt at styrke grundskolelæreres arbejde med praksisfaglighed i udskolingen.

… og svendborg kommuner styrke den praksisfaglige dansk- og matematikundervisning i udskolingen i. et projekt, som dansk- og matematiklærere fra hele landet vil kunne drage nytte af. sammen med dansk- og matematiklærere fra 23 skoler og med eksperter i didaktik og …
Læs mere

Link til kilde

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som lektor hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er tidligere fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Leave a Reply

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments