0

Kommentar til Anja Emilie Madsen

Jeg har netop kommenteret på nedenstående indlæg på Anja Emilie Madsens blog:

Brugen af blogs som læringsredskab 1

Anjas udfordring:

Blogger virker jo fint med deres Google-konto, men deres app er begrænset til kun at kunne håndtere tekst og billeder. Jeg synes, det også kunne være fint, at de kunne embedde videoreferater og andre multimodale produkter ifm. læsningen af bogen.

Min kommentar:

Hej Anja.

De kan sagtens indlejre video-referater og andre multimodale produkter. Det kræver blot, at de har en indlejringskode (embedkode).

Jeg har lavet en lille skærmvideo af, hvordan det kan gøres i blogger/blogspot. Du kan se den her:

 

Anja Emilie Madsens seneste 5 blogindlæg:

1 2

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle. Jeg har tidligere været lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk, fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg bor sammen med min kæreste, Bettina og vores 2 børn Fie og Louie. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Skriv en kommentar

Vær den første, der skriver en kommentar!

Notificér ved
avatar
wpDiscuz