0

Plugins

Her i 11. time, så har jeg lavet et par sidste forbedringer. Den ene forbedring gør noget ved funktionaliteten for læserne på bloggen, mens den anden gør noget ved funktionaliteten for mig.

Scroll To Top

Jeg er grundlæggende tilfreds med designet, men har oplevet flere gange, hvor jeg har læst et indlæg, at jeg fandt det irriterende at skulle scrolle mig tilbage til toppen. Derfor har jeg installeret et plugin, som viser en knap i højre nederst hjørne. Trykker man på knappen, så føres man op til toppen af siden igen.

Tipu Scroll To Top
Pris: Gratis

Zotpress

Jeg har fra første dag brugt dette plugin. Det er et helt genialt plugin, når man anvender WordPress og Zotero. Jeg har skrevet en del med forfatteren, Katie, bag pluginnet ‘Zotpress’. Jeg bruger dette plugin til at lave referencer til min litteratur på Zotero. Zotpress kan læse i databasen hos Zotero via mit Zotero-login. Jeg har fået Katie til at rette nogle fejl og tilføre nogle nye muligheder i Zotpress, som jeg kunne bruge på min side. Super god support. Jeg donerede 20$ til hende. Ikke fordi jeg skulle, men fordi det er god stil, når hun tilbyder dette plugin gratis.

Zotpress
Pris: Gratis

 

 

 

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som lektor hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er tidligere fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Leave a Reply

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments