3

5 apps til blogging

Hvis du ikke allerede har læst indlægget, så bør du læse ‘5 steder på nettet, som får dig i gang med at blogge‘. Jeg har herunder nemlig samlet de tilhørende apps, som (næsten) alle tillader, at man blogger direkte fra appen.

WordPress

WordPress
Pris: Gratis
WordPress
Pris: Gratis

 

Weebly

Weebly
Pris: Gratis+
Weebly
Pris: Gratis+

 

Blogger

The app was not found in the store. 🙁
Blogger
Pris: Gratis

 

Tumblr

Tumblr
Pris: Gratis
Tumblr
Pris: Gratis

 

Skoleblogs

Skoleblogs behøver egentlig ikke sin egen app, da www.skoleblogs.dk kan afvikles direkte fra alle devices. Men i Skoletube-appen er Skoleblog alligevel gemt under ‘Min værktøjskasse‘ i menuen. Derfor er Skoletube-appen med her.

Skoletube
Pris: Gratis
The app was not found in the store. 🙁

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som adjunkt hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

3
Skriv en kommentar

Skriv et svar

  Subscribe  
nyeste ældste mest voterede
Notificér ved
Anne Fonnesbech
Gæst

Har linket hertil fra min blog 🙂

mrscool
Gæst

Du kan bruge appen WordPress til skoleblogs

Troels Gannerup Christensen
Gæst

Ja, til indlæg er WordPress-appen i hvert fald helt fin at bruge, idet Skoleblogs jo netop bygger på WordPress. Men man uploader nye medier via Skoletube, så det kræver vel, at man har Skoletube-appen til det? Når man er inde i Skoleblogs og trykker på Medier, så bliver man i hvert fald bedt om at bruge Skoletube til at uploade medier. Skoleblogs er lidt en blanding af flere ting. På godt og ondt.