0

Ucviden.dk – Læseforståelse i fag og udvikling af læsevejlederens rolle som medpraktiker: Et aktionslæringsprojekt i Gladsaxe Kommune – efteråret 2011

Ucviden.dk har udgivet:

Rapporten beskriver den viden, der er genereret om læseforståelse i fagene matematik, historie og samfundsfag, og som er udviklet gennem et samarbejde mellem læsevejlederen som medpraktiker og faglærere. Udgangspunktet for projektet var en sprog- og genrebaseret tilgang til undervisning og læring.

Link til kilde

Troels Gannerup Christensen

Jeg er ansat som lektor hos Læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik, specialiseringsmodulet teknologiforståelse, praktik m.m. Jeg har tidligere været ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg er ejer af og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk og er tidligere fagredaktør på matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Leave a Reply

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments